Habis Melindafelnőtt klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt

Úgy gondolom, hogy életünk számtalan változást, kihívást tartogat számunkra, könnyen előfordulhat tehát, hogy valamivel elakadunk, külső szempontokra van szükségünk a továbblépéshez.

Minden személy más, eltérő utak vezetnek ezért az adott probléma megoldásához. Terapeutaként az egyén erőforrásainak fejlesztésére, megküzdésmódjainak támogatására helyezem a hangsúlyt. Hiszek abban, hogy mindenkiben benne lakozik a megoldás, az én dolgom csak annyi, hogy szakmai tudásom és empátiás hozzáállásom segítségével támogassam őt ennek megtalálásában.

2008 óta dolgozom pszichológusként, ezért sokféle lelki probléma megoldásában szereztem tapasztalatot. Klinikai szakpszichológus végzettségem miatt jogosult vagyok a pszichés betegség diagnózisának önálló felállítására és ún. alap-pszichoterápiás munka végzésére is. Sokféle problémával szívesen dolgozom, szívügyemnek tekintem a komplex ellátást. Hatékony lelki segítséget nyújtok különböző pszichoszomatikus betegségek esetén. Skype pszichoterápiát vállalok.

További információkat (és részletes szakmai önéltrajzot) talál weboldalamon: