Fül-orr-gégész szakorvos, homeopátiás orvos Dr. Bedő Adél

Gyerekkorom óta arra készültem, hogy embereken segíthessek, már általános iskolás koromban is orvos akartam lenni. Csíkszeredai születésűként kerültem be és végeztem el a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemet.

Az egyetemi évek alatt rájöttem, hogy a dinamikus területeket szeretem. Dolgoztam a gyermek intenzív osztályon, a fertőző osztályon, mert minden kihívásokkal teli, nagy tudást igénylő területet , belülről és alaposan szerettem volna megismerni.

Hét évig mentőztem, illetve orvosi ügyeletet is vállaltam, mert nagyon érdekelt az akut ellátás világa. Az itt szerzett rengeteg tapasztalat erősített meg abban, hogy a gyors és helyes döntések, határozott cselekedetek, a csapatmunka életeket menthet! Ebben az időszakban szereztem meg a mára már több tízéves tapasztalatom által kibővült diagnosztikai képességeimet.

További információkat

weboldalamon talál

Hallójárat gyulladás vagy középfülgyulladás?

Nem mindegy - hiszen az otthoni kezelés, fájdalomcsillapítás során ami az egyik esetben használ, az a másikban kimondottan árthat. Dr. Bedő Adél fül-orr-gégész szakorvos beszél a különbségekről.

Ha fül-orr-gégészeti panaszai nem múlnak, esetleg rosszabbodnak keresse fel időben rendelőnket,

a korai segítség = gyorsabb gyógyulás

Bejelentkezés
Árak