Rhinolight szénanátha kezelés

rhinolight_kezeles

Világújdonság az allergiás nátha kezelésében Rhinolight® fénykezelés

A Rhinolight® fénykezelést 2001-ben fejlesztették ki a Szegedi Tudományegyetem kutatói. Azóta világszerte több tízezer szénanáthás ennek a kezelésnek köszönheti jobb életminőségét.

Az allergiás és immunológiai eredetű bőrbetegségek (pl. pikkelysömör, ekcéma, vitiligo) kezelésében már évtizedek óta ismertek a különböző fényterápiás módszerek. A Rhinolight® az első olyan klinikailag igazolt fototerápia, amely az orrnyálkahártya gyulladásos megbetegedései közül az allergiás rhinitis kezelésére alkalmas függetlenül attól, hogy mi a kiváltó allergén.

A Rhinolight® fényterápia hatása tartós, mind szezonális és perenniális allergiás rhinitis esetén

akár hónapokon át tartó tünetmentességet biztosíthat!

rhinolight_viragrendelo

Hosszútávú megoldás mellékhatások nélkül

A Rhinolight® olyan nagy intenzitású speciálisan összetett fény, amely sem hőhatást, sem fájdalmat nem okoz a kezelt felületen. Összetételéből adódóan szövetkárosító hatással sem rendelkezik, ezért hosszú távon is nagy biztonsággal alkalmazható az allergiás betegek kezelésére.

Mikor alkalmazható?

A Rhinolight® fototerápia az alábbi, fül-orr-gégész vagy allergológus szakorvos által diagnosztizált allergiás rhinitisben szenvedő betegeknél alkalmazható:

1.

Olyan betegek esetében, akiknek orális antihisztaminok és intranazális gyógyszerterápia kombinációjával nem lehet a tüneteket kielégítően uralni.

2.

Olyan betegek esetében, akiknél a hagyományos gyógyszerterápia ellenjavallt, vagy nemkívánatos mellékhatást vált ki, vagy gyógyszer-interakciót eredményezhet.

3.

Olyan betegek esetében, akik nem vállalják a hosszútávú gyógyszerterápiát.

A kezelésről:

A Rhinolight® kezelések két egymást követő héten történnek.

Összesen 6 kezelés szükséges.

Az első kezelés 2 perces és egy kezelés maximum 3 percig tarthat.

Új pollenszezon és/vagy allergén jelentkezésekor a kezelések ismételhetők.