Hisszük és valljuk, hogy már egy mosollyal is gyógyítunk!

Küldetésünk az egészség, célunk a megelőzés.

Bemutatkozó videó

Virág Egészségközpont Rólunk néhány szóban:

2012. év elején nyitottuk meg Egészség Központunkat azzal a céllal, hogy megmutassuk: mi egész embert gyógyítunk! Bármilyen panasza van betegünknek, sohasem kizárólag egy orrot vagy fület gyógyítunk, hanem az egész embert, akinek tünetei szoros összefüggésben állhatnak egymással testi és lelki szinten egyaránt. Ezért sokrétű, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.

Messzemenően támogatjuk a „szelíd” gyógymódot, és valljuk, hogy az egész szervezet helyrehozatala nélkül nem lehet teljes egy helyi probléma kezelése. Mindezt fájdalom nélkül, gyorsan, hatékonyan. Küldetésünk az egészség, célunk a megelőzés.

Kulturált, gyermekbarát környezetben, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető elhelyezkedéssel, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk pácienseinket hétköznapokon hétfőtől péntekig! Mindezt elérhető áron!

Nyitva tartásunk rugalmas, a sürgősségi eseteket kiemelt figyelemmel kezeljük és lehetőség szerint azonnal fogadjuk.Egészség Központunk valamennyi munkatársa egyben gyakorló édesanya is, így minden esetben átérezzük a bennünket megkereső anyukák gondjait és aggodalmait. Hisszük és valljuk, hogy már egy mosollyal is gyógyítunk! Tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, de jól felkészült és kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező kollegáinkban általában már az első alkalommal megbíznak betegeink, amely különösen fontos akkor, amikor csecsemőt, vagy kisgyermeket gyógyítunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk szeretetettel!

rolunk

Munkatársaink