Virág Egészség Központ, alapító Páj Rita

Az egészségügyet hivatásomnak tekintem, bár diplomámat a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Főiskolai karán szereztem. Állami egészségügyben hét évig dolgoztam, de mindig többre, és másra vágytam. Így éles váltással jelentkeztem egy multinacionális céghez, ahol tizennégy évet töltöttem el. A multik világát meg kellett, hogy ismerjem, az ott szerzett tudásnak még ma is nagy hasznát veszem.

Első fiam születése után szembesültem azokkal a problémákkal, amiket már hallottam gyakorló anyukáktól, de távolinak tűnt. Úgy gondoltam, ez velünk másképp lesz. Aztán persze mi is átéltük az átvirrasztott éjszakákat, amikor aggódva porszívóztam az orrot, gyógyszertárba rohangáltam, majd rövid gyógyulás után újra kezdtük az egészet. Néha körbe járt a betegség és a család többi tagját is érintette. Nem lett ez másképp második gyermekem születése után sem, sőt! Már nemcsak egy-két éjszakát voltam fenn, hanem volt, hogy hetekig alig aludtam.

Ekkor kerültem újra közel az egészségügyhöz. Ismerve a másik oldal gondjait, meg tudtam fogalmazni az igényeket, mindeközben a szakmai gyógyítást és orvosi ellátást is egyre pontosabban láttam. Mint azt is, hogy igen komoly igény lenne ennek a kettőnek az összehangolására. Akár egy gyógyító központban. Szokták mondani, hogy jó az álmodozás. Igen! Valóban jó, de még jobb az, amikor egy álom megvalósul.

Városunkban egyedülálló módon, komplex szolgáltatást kínálunk az egészségre vágyóknak,

Büszke vagyok arra, amit teremtettünk.

fül-orr-gégészet

Egy fülfájás hozott össze Fellegi doktornővel,

akivel rövid beszélgetés után , pontosan tudtuk, hogy azonosan gondolkodunk. Így feltettem a kérdést, hogy lenne e kedve velem egy új dolgot létrehozni. Nagy meglepetésemre rögtön igent mondott, és nyitott volt mindenre. Ezt követően felgyorsultak az események, pár hét múlva bemutatta Bedő doktornőt, és már hárman indultunk neki ennek a hosszú útnak.

Akkor még csak azt tudtuk valami mást szeretnénk mutatni és nyújtani a hozzánk forduló betegeknek. Tudtuk, hogy a legfontosabb alappillérünk a mosoly és az otthonos környezet lesz. Ahol nem kell rettegni annak aki eljön hozzánk, hogy „… fáj a fülem, biztos fel fogják szúrni ..."és az ehhez hasonló sztereotípiáktól.

Ma is ugyanolyan örömmel tölt el, ha egy család elégedetten távozik tőlünk, mint az első napokban. Szívet melengető érzés látni, hogy a gyermek, aki először félve jön be, elfogad barátjának, nem fél eljönni hozzánk következő kezelésre, vagy orvosi vizsgálatra. Számomra ez a legnagyobb elismerés!

Mára egy nagy család lettünk, sokkal nagyobb, mint amit reméltem, reméltünk. Büszke vagyok arra, amit teremtettünk, hiszen városunkban egyedülálló módon, komplex szolgáltatást kínálunk az egészségre vágyóknak. Mindezt sikerült kiváló szakemberek közreműködésével igényes környezetben megvalósítani.

Ha megkérdezik, hogy mivel foglakozom, akkor a fenti gondolatok bármelyikét mondhatnám, de röviden csak annyit szoktam mondani: egészségházat vezetek, ahol gyógyítunk. Szelíden, finoman, fájdalom mentesen, ….másképp.

Hippokratész fogalmazta meg kíválóan:

"Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint az,

hogy milyen betegség érinti az embert."

Ha fül-orr-gégészeti panaszai nem múlnak, esetleg rosszabbodnak keresse fel időben rendelőnket,

a korai segítség = gyorsabb gyógyulás

Bejelentkezés
Árak