ÚJDONSÁG!

lezer terapia

Most bevezető áron 4.000 Ft / alkalom,
veheti igénybe szolgáltatásunkat

Lézeres fül-orr-gégészeti kezelések

Az orvosi lézer terápia milyen betegségek kezelésére javasolt?

Az orvosi lézer terápiát széleskörben sikerrel alkalmazzák a gyógyászatban, mozgásszervi, idegrendszeri, bőrgyógyászati betegségeknél. Mi itt a Virág Egészségközpontban, speciálisan a fül-orr-gégészeti betegségek kezelésére használjuk az orvosi lézert.

Fül-orr-gégészeti megbetegedések:

  • Fülcsengés, fülzúgás
  • Középfül gyulladás kezelése
  • Léguti gyulladások

Safe Laser 500 Infra készülék

lezeres-terapia

Bejelentkezés hétköznap 9:00-18:00 között

Tel.: +36-70-935-5-935

Rendelés: SZ: 9-11, CS: 15-18

A kezelés menete teljesen fájdalommentes!

• A Safe Laser 500 Infra lézert

a fájdalmas vagy sérült területre kontakt módon kell rá- helyezni és a megadott ideig világítani, majd tovább lehet tenni a következő pontra. (egyszer használatos védő a kezelő fejre rendelhető) Egymás után több pont is kezelhető a fájdalmas, sérült felület nagyságától függően. Általában a “nyomásérzékeny” pontokat kell kezelni. A maximális biztonság miatt a lézert csak a bőrfelületre helyezve kapcsolja be, hogy elkerülje a véletlen lézerfénybe tekintést! A kezelés végén, mielőtt a bőrfelületről elvenné a készüléket, kapcsolja ki! A 8 cm-nél mélyebben fekvő kezelendő réteget jobban el lehet érni, ha a Safe Laser 500 Infra kezelőfejét kissé belenyomjuk a szövetekbe. Ha pl. nyílt seb miatt a lézert nem lehet ráhelyezni a bőr felületre, akkor a lehető legközelebb kell tartani (max. 0,5 cm), ebben az esetben viszont a kezelési időt pontonként 1 perccel meg kell hosszabbítani, hogy a gyógyuláshoz szükséges megfelelő energiamennyiség bejusson a szervezetbe!

Safe Laser 500 Infra lézer magyar termék, ami rendelkezik CE Certiso EK TANUSÍTVÁNNYAL

A kezelés időtartama

A különböző kórképeknél, betegségeknél más-más energia mennyiséget (Joule) szükséges bevinni a hatékony gyógyuláshoz. A magasabb energiabevitelt a hosszabb ideig történő besugárzással tudjuk biztosítani. 4-10 Joule energia = min. 2-2.5 perc besugárzás: Húzódások, zúzódások, izomgörcsök, mikrocirkuláció javítása, enyhébb mozgásszervi sérülések, akut és krónikus gyulladások, fogászati és szájbetegségek, bőrproblémák. 15 Joule energia = 3 perc besugárzás: Fájdalom csillapítás, súlyosabb mozgásszervi betegségek. 25 Joule energia = 5 perc besugárzás: Porc regenerálás, mélyebb rétegekben lévő mozgásszervi sérülések kezelése, szalagok, izom és ínrostok szakadása, csonttörések 
(kezdetben akár napi 2x) Száloptikával 4-8 Joule energia = 15-30 mp besugárzás:

A kezelés gyakorisága

1. Akut betegségek (a betegség a közelmúltban keletkezett) illetve műtét utáni esetek kezelése: A kezelést 1-2 hétig naponta, majd a tünetek megszűnéséig heti 3-szor kell alkalmazni. Már az első kezelés alatt vagy 1 napon belül javulás észlelhető! (Akut betegségeknél már az első alkalommal annyi ideig lehet a kezelést végezni, amíg a javulás nem észlelhető.)
2. Krónikus (elhúzódó) betegségek kezelése (6-8 hétnél régebben keletkezett): A hosszabb ideje fennálló betegségeket ritkábban kell kezelni. Használja a lézer készüléket heti 3-szor a tünetek megszűnéséig vagy jelentős csökkenéséig.

ultrahang

Orvosi lézer terápia / Árak

Orvosi lézer terápia Árak
Orvosi lézer terápia Fülbetegségek, allergia, asztma, szénanátha, felső légúti gyulladások
(Bevezető ár, visszavonásig érvényes.)
4.000 Ft/ alkalom

Áraink az Áfa-t tartalmazzák.