Sószoba

A sós levegő különösen alkalmas bőr- és légúti megbetegedések kezelésére

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só annyiban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló, természetes olajesszenciát tartalmaz. Tapasztalhatjuk a fürdősó használatakor, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.

Sószobánkban öt tonna parajdi sótéglafal és egy tonna sógranulátumból épített, 15 négyzetméteres sóhomokozó biztosítja a friss levegőt. A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak a légutakra, légúti megbetegedésekre, allergiás tünetekre, asztmára, idegfájdalmakra, magas vérnyomásra, reumára.

soszoba

Virág Egészségközpont központi telefonszáma

Bejelentkezés: +36-70-935-5-935

Sószoba a Virág Egészség Központban

Pollenallergiások, szénanáthával küzdők gyakorlatilag nem tudják elkerülni az allergiás reakcióikat kiváltó anyagokat. A tünetek csökkentésére ilyenkor nagyon jól jöhet egy sószoba...

5. Sószoba

Sószoba Árak
Napijegy (felnőtt + 1 gyermek) 2.000 Ft/óra/alkalom
Gyerek napijegy (második és további gyerek) 800 Ft/óra/alkalom
4 alkalmas bérlet 6.000 Ft
10 alklamas bérlet 14.000 Ft
Csoportos napijegy (max15 főig) 500 Ft/fő
Sótégla 1500 Ft

Áraink az Áfa-t tartalmazzák.

>